Kerstkaartenactie weer begonnen

Al meer dan 50 jaar houdt de S.M.A. een kerstactie om geld in te zamelen voor projecten van de sociëteit. Ook dit jaar zal dat weer gebeuren. De S.M.A. biedt zes soorten kerstkaarten aan, die belangstellen kunnen bestellen. De kaarten worden gratis aangeboden, maar in ruil daarvoor wordt een vrije gave naar eigen inzicht gevraagd. Het gaat om dubbele kaarten, die met een envelop worden geleverd. De kaarten zijn los te bestellen of in setjes. Ook grotere aantallen kunnen besteld worden.

Een van de nieuwe kaarten van dit jaar laat de Heilige Familie op de vlucht van Egypte zien tegen een achtergrond van hedendaagse mensen die onderweg zijn: vluchtelingen? Pelgrims? Reizigers? De kaart brengt op een mooie wijze de actualiteit van het kerstverhaal in beeld. Daarnaast zijn er wa meer klassieke kerstkaarten en een met een afbeelding van een kerststal in het Limburgse Heuvelland met op de achtergrond het S.M.A.-Missiehuis in Cadier en Keer.

De opbrengst van de Kerstkaartenactie komt dit jaar ten goede aan het project ‘Hope for Life’ in Ghana, dat al vele tientallen jaren door de Nederlandse S.M.A. wordt ondersteund. De organisatie werd in 1986 door de S.M.A. opgericht en zet zich in voor verbetering van de levensomstandigheden van gehandicapten in Ghana. Voor mensen met een lichamelijke beperking is het leven in Afrika niet eenvoudig. Vaak is niet de juiste zorg beschikbaar en ook een baan vinden, is niet altijd eenvoudig.

Steun de S.M.A.

Steun S.M.A Nederland en doneer!